Puheenjohtajan tervehdys

Arvoisat, rakkaat jäsenemme!

Neljä vuotta vierähtää nopeasti. Olen hyvin kiitollinen näistä vuosista senioreiden puheenjohtajana. Olemme olleet hyvin aktiivisia, mikä on todettu liittoa myöten.

Olen myös oppinut tuntemaan suuren joukon upeita senioreita, olen saanut useita uusia ystäviä. Olisin jäänyt paljosta paitsi, jos en olisi suostunut ottamaan tätä kunniatehtävää vastaan.

Syyskokouksessa valitsemme uuden puheenjohtajan. Olen aivan varma, että löydämme henkilön, joka luotsaa yhdistystämme eteenpäin uusin voimin ja uusin ideoin.

Nyt nautimme kuitenkin tästä yhteisestä syksystä. Kuten tapahtumakalenteristamme huomaatte, ohjelmaa on jälleen paljon. Jokaiselle löytyy jotakin. Ja kevättä varten otamme taas vastaan uusia ideoita!

Nyt toivotan kaikille jäsenillemme oikein hyvää ja rentouttavaa kesää!

Lämpimästi tervehtien

Marianne