Jäsenelle

Voi tarkistaa omat jäsentietosi alla olevan painikkeen kautta. Voit samalla päivittää vanhentuneet, puutteelliset tai virheelliset tiedot itse oikeiksi (esim. sähköpostiosoite, muu osoitetieto, puhelinnumero).

Ensimmäisellä kerralla kirjoita kirjautumisikkunaan oma sähköpostiosoitteesi, jätä salasanakenttä tyhjäksi ja paina pyydä salasana. Kirjoita uudelleen sähköpostiosoitteesi. Salasana lähetetään sähköpostiisi. Kirjaudu saamallasi salasanalla uudelleen tietoihisi.

Päivitä tietosi ajan tasalle ikkunan alaosassa olevan muokkaa-painikkeen kautta. Samalla voit halutessasi muuttaa myös salasanasi. Muista tallentaa muutokset.

Voit edelleen olla tarvittaessa yhteydessä myös jäsenrekisterinpitäjään Yhteystiedot